OVER

Merel Boelens

Rond 2000 volgde ik mijn eerste Hatha Yoga les. Terugdenkend aan die eerste les laat me glimlachen. Een stilte in mezelf die ik nog niet eerder zo mocht ervaren. De eerste jaren van yogabeoefening bracht me een betere lichaamsbewustwording. Hoe werkt mijn lichaam en wat brengt mijn lichaam me in het leven? Wat werkt voor mij en op welke wijze is het te beïnvloeden? Niet vanuit schoonheidsideaal, maar met het doel mijn lichaam op een zo natuurlijk en optimaal mogelijke manier te laten functioneren. Yoga heeft geleid tot het begrip van mezelf, het geeft me kracht en energie. Mijn steeds grotere passie voor yoga heeft geleid tot een leefstijl dat past bij me. Vanuit de passie voor yoga ben ik in aanraking gekomen met Ayurveda. Deze twee stromingen passen zo mooi in elkaar.


Yoga is mijn grootste inspiratiebron in het leven, mijn muze.


Ik ervaar het als een grote dankbaarheid om mijn passie in yoga en ayurveda te mogen delen.


Om Namah Shivaya


Merel

Opleiding

Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte

Ayurvedisch Voedings- en Leefstijl consult

Sivananda Yoga

Sadhvi Abha Saraswati - Mataji

Daniel – Chandra & Surya Yoga

Dev Kapil

Katiza Satya


Specialisaties:

Chakrapsychologie / Ademtherapie / Ayurvedische Massage / Yoga & Meditatie / Yoga Nidra


Doorlopend volg ik specialisaties en bijscholingen. Voor mijn eigen ontwikkeling en uiteraard

ook ter inspiratie voor mijn lessen.Lid van Vereniging Yogadocenten Nederland

Sonja Sleegers

In 2000 maakte ik kennis met yoga, en volgde één les in de week. Ik merkte dat ik steeds vaker uitkeek naar de lessen, totdat ik vanaf 2010 echt niet meer zonder een dagelijkse yoga-serie in de ochtend kon! Yoga werd vanaf toen een belangrijk ankerpunt in mijn leven.


In 2013 kreeg ik de behoefte om mijn yoga beoefening en kennis te verdiepen en zo besloot ik de Saswitha opleiding te gaan volgen in Bilthoven. Tot nu toe heb ik daar steeds onderwijs gevolgd.


Sinds 2 jaar geef ik regelmatig een yogales en als het nodig is vervang ik Merel als een soort invalkracht bij Yoga Muse. Daarnaast volg ikzelf nog graag yogalessen bij Merel omdat ik me door haar gevoed weet en haar een topdocent vind.


Natuurlijk zeg ik ja tegen Merel's verzoek om een vaste yogagroep te begeleiden op woensdag 11.00-12.15u binnen haar studio Yoga in de Kas. Ik vind het fijn om mijn ervaring te delen. Yogales geven is voor mij een leuke afwisseling en aanvulling op mijn reguliere werk in de Geestelijke Gezondheidszorg.


Wees welkom!


Sonja

"The wind does not break a bendy tree."