DETOX - GET READY FOR FALL

Get ready for Fall-detox!

Maak je helemaal klaar voor de herfst!


Interne reiniging wordt binnen Ayurveda al van oudsher toegepast. Een meer gangbare benaming hiervoor is detox. Een ideaal moment voor een reiniging is bij de wisseling van de seizoenen. Het najaar is een mooi moment om jezelf klaar te maken voor de koudere en energetisch zwaardere maanden van het jaar. De seizoenen waar makkelijk stagnatie of juist afbraak kan ontstaan.

Deze detox kan je als aanvulling van de ochtend sadhana 'Fall Morning Bliss' volgen, maar is ook los te boeken.


Met deze 5-daagse detox ontvang je een kuur-programma om het lichaam te revitaliseren en te reinigen van toxische stoffen en afvalstoffen. Met een persoonlijke intake bespreken we wat jouw doel is en hoe we dat het beste kunnen bereiken. Tijdens de kuur is er voldoende ondersteuning en begeleiding voor het meest optimale effect.


Tijdens de kuur ontvang je:

 • Uitgebreid intake gesprek;
 • Een menuplan met dag voor dag recepten;
 • Lichaams- en ademoefeningen voor thuis;
 • Kruiden voor tijdens deze dagen. Deze kruiden stimuleren je spijsvertering en helpen om afvalstoffen via de ontlasting af te voeren;
 • 2 Behandelmomenten hier op de praktijk. De behandelingen zijn gericht op het afvoeren van afvalstoffen en stimulatie lymfesysteem;
 • Voeding- en leefstijladvies om ook na de detox in balans te blijven.Data:

Najaar 2023


Deelname:
€350,-Light versie detox

Je kan ook kiezen voor een 'light' versie detox welke je enkel vanuit huis volgt.
Dan ontvang je:

 • Intake gesprek digitaal;
 • Een menuplan met dag voor dag recepten;
 • Lichaams- en ademoefeningen voor thuis;
 • Kruiden voor tijdens deze dagen. Deze kruiden stimuleren je spijsvertering en helpen om afvalstoffen via de ontlasting af te voeren;
 • Voeding- en leefstijladvies om ook na de detox in balans te blijven.


Deelname:

€195,-Tijdens de detox kan je gewoon werken en andere normale activiteiten volgen. Wel is het prettig om wat meer rust voor jezelf in die periode te creëren. Zo kan je lichaam optimaal de kuur ondergaan en beleven. Wil je meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact op.

"Een detoxprogramma doorlopen bij Merel. Dankzij haar support en de prachtige aanvulling met massage werd wat lastig begon, een mooie ervaring.


Dank je Merel voor je persoonlijke aanpak en ondersteuning."
Deelnemer

Uitgebreide versie detox

“Afgelopen week voor het eerst de detox gevolgd bij Yoga Muse.

Het persoonlijk gesprek bij aanvang nam al mijn twijfels weg en gaf me het gevoel de detox met vertrouwen in te gaan.

Daarnaast was het zorgvuldig aangeklede tasje met ingrediënten leuk te ontvangen. De detox is me 100% meegevallen en ik voel me een stuk lichter.”


Deelnemer

Light versie detox

"Merel weet met veel professionaliteit, zorg en aandacht op je af te stemmen en heeft een enorm goed gevoel van wat je nodig hebt, je voelt je echt gezien en gehoord.


De detoxkuur vond ik heel goed te doen. Elke ochtend een online yogasessie, de dag starten met aandacht voor jezelf. De voedingsrichtlijnen waren makkelijk op te volgen, de recepten waren een inspiratie, het eten en de thee vond ik lekker. Ik heb geen moment honger gehad. Ondanks dat ik de eerste twee dagen een lichte hoofdpijn had, voelde ik me al tijdens de kuur helderder, fitter en rustiger worden.


Na afloop van de kuur voelde ik me krachtig, had minder last van m’n gewrichten en voelde me strakker in m’n vel. Ik vond het effect van de detoxkuur echt verrassend groot. Ik heb het als een groot cadeau ervaren, echt een weldaad voor lichaam én geest."


Deelnemer

Uitgebreide versie detox

“De behandelingen waren erg fijn om te ervaren. Dit was echt een aanvulling op de verder thuis-detox.

Ik ga het zeker vaker in het jaar herhalen, want het heeft me echt goed gedaan.”

Deelnemer

Uitgebreide versie detox